Shadowmage pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Tak. Słowa Światłości Sandersona wyszły nam w tym formacie bodajże na 1156 i to maks, jeśli chodzi o możliwość oprawy w CPI. Na szczęście żaden Erikson nie jest tak duży, więc spokojnie da się zrealizować ten plan.
Przeznaczenie błazna ma bodajże prawie 1000 stron. Można oszacować na oko na tej podstawie

A w sprawie Eriksona - planujecie komplet nowelek? Może było to info, ale nie zauważyłem.
Będzie troszkę mniejsza czcionka i interlinia, taka, jaką przymierzaliśmy do Sandersona.
Thuringwethil pisze:Shadowmage pisze: Przeznaczenie błazna ma bodajże prawie 1000 stron. Można oszacować na oko na tej podstawie

A w sprawie Eriksona - planujecie komplet nowelek? Może było to info, ale nie zauważyłem.
Dzięki Shadow

Co do nowelek to chyba jeszcze żadnej informacji nie było - również o to zapytałam po przejrzeniu ostatnich wiadomości od redaktora.
Będzie wszystko.
Odpryskowy pisze:Ja tradycyjnie pytanie o Sandersona.
Drugi tom
White Sand jest zapowiedziany na 14 listopada (
amazon tak twierdzi przynajmniej) - ten sam dzień, co
Oathbringer.
Domyślam się, że
Dawca Przysięgi będzie w tym czasie priorytetem, zwłaszcza żeby różnica między wydaniem obu jego części nie była zbyt duża (o ile dobrze pamiętam, zapowiadaliście wydanie w listopadzie i styczniu?), ale czy jesteście coś w stanie powiedzieć na temat wydania drugiego tomu
Białego Piasku? Luty, marzec? Pierwszy kwartał 2018? Drugi? Cokolwiek? Pytam o zbyt odległe plany?
Komiks to nie problem. Będzie w tym samym terminie co Dawca.
niepco pisze:Skoro tyle dobrych wieści, zapytam: coś nowego w kwestii Reynoldsa? I jak rozwijają się szkicoplany odnośnie Coreya?
Plany związane z Reynoldsem siłą rzeczy się oddaliły. Obawiam się, że nie następny rok, ale to się okaże po zrobieniu podsumowania tego co mamy. Wydamy 3 tomy Corey' a w następnym roku.
Sebek pisze:Panie Andrzeju, a czy cykl "Opowieść o Bauchelainie i Korbalu Broachu" Eriksona tez jest brany pod uwage do wznowienia? Zdaje sie, ze wyszly tez nowe czesci, dotychczas u nas nie wydane.
I jak to bedzie z okladka do "Pacjenta zero" Maberryego? Bedzie Wasza, czy ktoras z juz istniejacych?
Okładka nasza.
Wydamy wszystkie nowelki.