Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Jak Bacigalupi ma wyjść w tym roku, skoro amerykańska premiera ma być w 2015?Rafael pisze:Bacigalupiego - definitywnie wypadli z tego roku? (...) ale myślałem, że może "The Water Knife" pojawi się w tym roku. W związku z tym są jakieś przybliżone plany, szkice co do tych dwóch autorów?
Yeowe pisze:Na serio nie da się innego formatu dla Reynoldsa? Przecież te miękookładkowe kolosy to jakiś koszmar. No dobrze, jeśli trzeba odpowiednio podbić cenę, żeby wydawnictwo wyszło na zero / nie straciło tak dużo to trudno, mogę z tym żyć. Ale nawet w takim przypadku można zastosować rozmiar hyperionowo-ślepowidzeniowy zamiast eriksonowego, żeby AŻ TAK wielkie to krówsko nie było.
thelkaar pisze:Panie Andrzeju, "Sharps" Parker(a) można spodziewać się w 2015, czy też sprzedaż poprzednich tytułów nie była na tyle zadowalająca, by miało to sens? Z góry dziękuje za odpowiedź
Katka pisze:Nowa okładka Weeksa będzie jak w oryginale?
http://www.brentweeks.com/news/wp-conte ... Eye-HC.jpg
Rafael pisze:Świetnie, cieszy mnie Danielewski i kolejny Sanderson (przyłączam się do pochwał za wydanie Drogi Królów, bardzo mi się podoba). I mam pytanie odnośnie Esslemonta i Bacigalupiego - definitywnie wypadli z tego roku? Nie jestem zdziwiony Esslemontem (mimo, że strasznie bym się z niego ucieszył, gdyby został wydany jak najszybciej), ale myślałem, że może "The Water Knife" pojawi się w tym roku. W związku z tym są jakieś przybliżone plany, szkice co do tych dwóch autorów?
Andrzej Miszkurka pisze:Yeowe pisze:Na serio nie da się innego formatu dla Reynoldsa? Przecież te miękookładkowe kolosy to jakiś koszmar. No dobrze, jeśli trzeba odpowiednio podbić cenę, żeby wydawnictwo wyszło na zero / nie straciło tak dużo to trudno, mogę z tym żyć. Ale nawet w takim przypadku można zastosować rozmiar hyperionowo-ślepowidzeniowy zamiast eriksonowego, żeby AŻ TAK wielkie to krówsko nie było.
Być może się da.
Gildenlow pisze:Witam wszystkich serdecznie
Zapowiedzi wydawnictwa świetne, zwłaszcza nowe pozycje z UW, Cykl Barokowy i Dom z Liści. Bardzo mnie ucieszyła wiadomość o wydaniu w formie elektronicznej Cyklu Barokowego. Kiedy te e-booki by się ukazały?
I czy wydawnictwo zamierza wydać Malazańską Eriksona w formie e-booków?
Andrzej Miszkurka pisze:Postaramy się z Malazańską.
Mam nadzieje, że Cykl Barokowy będzie można kupić w formie elektronicznej do wakacji.
Andrzej Miszkurka pisze:Typical_troll pisze:Widzę, że biedny Esslemont zmarł długo oczekiwaną śmiercią.
To chyba raczej problem z pamięcią?
niepco pisze:Skoro tak tu elektronicznie się zrobiło, to nie byłbym sobą, gdybym nie zapytał (ponownie) o e-booki Reynoldsa. Jest zamiar? Warto byłoby, zwłaszcza że format nie gra roli...
Typical_troll pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Typical_troll pisze:Ale skoro już tak miło rozmawiamy, to chciałem jeszcze zapytać czy nie ma pan wpływu na obrzydliwą grafikę i kompletną nieczytelność nowej wersji forum?
Wróć do Przejrzyj zanim napiszesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości