Andrzej Miszkurka pisze:Pierwszy slot zakupowy z 15 na rok 2017-2018 zużyty. Miło mi poinformować, że częścią Magowej armii stała się Ada Palmer i jej seria Terra Ignota. Jestem bardzo zadowolony z tego powodu.
Jupiii!

Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Andrzej Miszkurka pisze:Pierwszy slot zakupowy z 15 na rok 2017-2018 zużyty. Miło mi poinformować, że częścią Magowej armii stała się Ada Palmer i jej seria Terra Ignota. Jestem bardzo zadowolony z tego powodu.
lordofthedreams pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Pierwszy slot zakupowy z 15 na rok 2017-2018 zużyty. Miło mi poinformować, że częścią Magowej armii stała się Ada Palmer i jej seria Terra Ignota. Jestem bardzo zadowolony z tego powodu.
Jupiii!Niedawno seria wpadła mi w oko na Goodreads i zahaczyłem jako "Want to Read"
Okładki też bierzecie? Ładne są
Lord pro traktor pisze:doskonaleprzy okazji (tak, wiem, ze nie powinienem) chcialem podziekowac ci Andrzeju z calego mojego wymagającego cor-y za wydanie czegos tak wspanialego jak "Dom z liści". w czasie forumowego hype'u specjalnie niczego sie o nim nie dowiadywalem, a po lekturze dowiedzialem sie ile wlezie - dotarlem nawet do analiz uniwersyteckich z usa. ta ksiazka to jest byc moze najpowazniejsza, najambitniejsza i kto wie czy nie najlepsza rzecz jaką wydaliscie. kazda chwila z nią spędzona byla warta wysilku wlozonego w jej wydanie, wszelkich tych poprawek i wszystkiego co prawdopodobnie przysporzylo wam trudu. wiec jesli zadowolenie czytelnika moze byc rekompensatą, ode mnie dostaniecie go tyle, ile chcecie
![]()
ta cudowna powiesc psychologiczna z pogranicza stylów uszlachetnia waszą, ostatecznie dosć komercyjną, bibliografię i moim zdaniem zasluguje na jakies wyróżnienie, lepszą prezentacje w innych srodowiskach niz tylko fani fantastyki; a na pewno na duzo wiecej niz wrzucenie jej w kanon horroru (i tym samym konfrontacje krytyczną z horrorowym fandomem, ktory kierujac sie innymi kryteriami, mogl slusznie spodziewac sie czegos innego), ale coż, nie mozna miec wszystkiego. jak sam Danielewski napisal, to tylko łatka, naprawde jest to powiesc o miłości.
Typical_troll pisze:Panie Andrzeju, powoli kończą się niewydane wznowienia Gaimana. Czy wiadomo co po "Chłopakach" ukaże sie jeszcze z takimi okładkami i kiedy w przybliżeniu? Pewnie kiedyś "Ocean", ale była też wzmianka o "Interświecie". Czy to się ukaże w serii (o ile w ogóle)? "Odd" chyba miało nie być. Pomijam zbiory opowiadań.
Rusłan pisze:Czy są jakieś szanse na dodruk lub wznowienie "Drooda"?
jacgre pisze:Panie Andrzeju,
Czy Valente ukaże się we wrześniu? W zapowiedziach kilka zmian a nowej UW nie widać...
Kvaser pisze:Czy ukaże się kiedyś elektroniczne wydanie książki Poza Cieniem?
Montgomery pisze:Czekamy na aktualizację Zapowiedzi !
Chyba sezon ogórkowy się tutaj wkradł
Montgomery pisze:To jeszcze raz ja.
Panie Andrzeju, jeśli został jakiś wolny slot to może "Spiderlight" Tchaikovskiego ?
Wróć do Pytania do wydawnictwa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość