Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Sebek pisze:Panie Andrzeju, moze sie Pan dowiedziec jak idzie tlumaczenie "Ksiag krwi"? Przy okazji prosze pozdrowic tlumaczkeJej tlumaczenia sa swietne!
Jeszcze jedno. W przyszlosci bedzie mozliwy omnibus Clive Barkera z :"The Hellbound Heart" (wizytowka Barkera), "Cabal" i "Tortured Souls"? Czy czyms innym za "Tortured Souls"
Shadowmage pisze:A ja mam pytanie o audiobooki. Jest ładna zakładka na stronie, ale na razie jest w niej jedna pozycja. Będzie coś więcej w przyszłości?
I drugie pytanie, trochę poza konkursem, a na zaspokojenie ciekawości: forma audiobooka wymaga wykupienia oddzielnej licencji itp. jak z ebookami, czy też np. może pójść w pakiecie z papierową edycją?
Andrzej Miszkurka pisze:Sebek pisze:Panie Andrzeju, moze sie Pan dowiedziec jak idzie tlumaczenie "Ksiag krwi"? Przy okazji prosze pozdrowic tlumaczkeJej tlumaczenia sa swietne!
Jeszcze jedno. W przyszlosci bedzie mozliwy omnibus Clive Barkera z :"The Hellbound Heart" (wizytowka Barkera), "Cabal" i "Tortured Souls"? Czy czyms innym za "Tortured Souls"
Jeszcze nie jest gotowe. Pozdrowię.
Na "Księgach krwi" zakończymy.
Sebek pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Sebek pisze:Panie Andrzeju, moze sie Pan dowiedziec jak idzie tlumaczenie "Ksiag krwi"? Przy okazji prosze pozdrowic tlumaczkeJej tlumaczenia sa swietne!
Jeszcze nie jest gotowe. Pozdrowię.
Na "Księgach krwi" zakończymy.
Powroce jeszcze raz do tego pytania za rok, moze cos sie zmieni po publikacji "Ksiag krwi" na ktore strasznie czekami mysle, ze nie tylko ja.
Pierwszy omnibus, jak Pan wspominal w kwietniu badz czerwcu, a kiedy wstepnie mozna oczekiwac drugiego?
"Droga serca" Harrisona nie zaliczy kolejnej obsuwy? Mam nadzieje, ze 17-ego w koncu bedzie mozna ja kupic?
Psychonauts pisze:Jak "Droga cienia" ma te same okładki, to stephenson i simmons w 2015 też będą mieć te same? I jaki papier będzie? Biały i gruby czy bardziej jak w "1000 jesieni Jacoba De Zoete"?
Mknyszyn pisze:Panie Andrzeju - a może Vernor Vinge w Artefaktach??? Błagam.
toto pisze:Skoro Artefakty zostały wywołane. Czy zapowiadane wydanie Nightwings Silverberga będzie zawierało też Perris Way i To Jorslem? I przy okazji spytam o McAuleya. Ulegliście agentowi i zdecydujecie się na Confluence? Może coś jeszcze?
jarkko2 pisze:A ja chciałbym zapytać o przybliżoną datę wydania "Mother of Eden" Becketta. Z tego co pamiętam to było w kolejce do tłumaczenia.
Wróć do Przejrzyj zanim napiszesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości