Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Kvas pisze:Rebis zakupiło prawa do Half a King. W 2015 ma się ukazać.
Andrzej Miszkurka pisze:Asthariel pisze:Zapytany o możliwość wydania Half a King w Polsce, napisał Pan o ile wiem coś stylu "nie jesteśmy zainteresowani powieściami młodzieżowymi". Czy coś się zmieniło w tej kwestii, skoro Pozaświatowcy najwyraźniej sprzedali sie na tyle dobrze, że ukaże się wznowienie?
Nie sądzę, żeby to było jeszcze wolne. Agent napisał, że skoro nie ja, to ma kogoś innego. Po prostu wydawca się jeszcze nie objawił.
Jesteśmy zainteresowani powieściami młodzieżowymi, ale nie autora, który wystaje tylko trochę ponad przeciętność (sprzedażową) ze swoimi książkami dla dorosłych.
Andrzej Miszkurka pisze:Wszystkich miłośników UW zapraszam jeszcze przed północą do działu zapowiedzi.
Edit: A właściwie już.
Andrzej Miszkurka pisze:I przy okazji jeszcze zapowiedzi na kwiecień:
Rachel Hartman Shadow Scale
Robin Hobb Fool's Assassin
Dan Simmons Ilion
Jim Butcher Śmiertelne maski
Jacqueline Carey Sprawiedliwość Kusziela
Kim Harrison Za garść amuletów
Andrzej Miszkurka pisze:Wszystkich miłośników UW zapraszam jeszcze przed północą do działu zapowiedzi.
Andrzej Miszkurka pisze:Trudno powiedzieć, bo dostaniemy tekst do tłumaczenia w listopadzie. Poza tym mają być jakieś teksty premierowe.
Bajnor pisze:Pan Andrzej pisał, że nowe wydanie "Kupców" będzie uzależnione od sprzedaży głównej serii. O dacie więc nie ma raczej co mówić, skoro nie wiadomo, czy seria w ogóle dostanie nowe wydanie. (Chociaż mam nadzieję, że Hobb sprzeda się bardzo dobrze)
Rusłan pisze:Ok. W takim razie marudzę - nie rezygnujcie z "Terroru". Ta książka jest genialna.
Andrzej Miszkurka pisze:I przy okazji jeszcze zapowiedzi na kwiecień:
Dan Simmons Ilion
Krzysiek pisze:
Jest wreszcie Harry. Oby teraz było już z górki
Simmons będzie wydany jak "stare" Hyperiony czy w zintegrowanych jak planowane wznowienia ?
Wróć do Przejrzyj zanim napiszesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości