Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
tomahawk pisze:Hmmm, ciekawe kiedy będzie wznowienie BakkeraIm prędzej będzie tym prędzej The judging eye
Andrzej Miszkurka pisze:Jeszcze tylko drobne przetasowania w planie wydawniczym i zapowiedzi na kwiecień. Luty bez zmian.
MARZEC
21
M. John Harrison Droga serca (UW)
KWIECIEŃ
25
Clive Barker Imajica (UW)
Miłego czytania
bob47 pisze:Czy jest w planach wydanie dalszych części "Trylogii Imriela" Jacqueline Carrey, oraz innych książek tej autorku ?
Rafael pisze:Kwiatek88 pisze:http://www.kacikzksiazka.pl/2014/01/jedna-okadka-dwie-ksiazki-czyli.html
Również tego nie rozumiem, mnie to nie boli. Pewnie przyczyną zamieszania jest to, że jak się prowadzi bloga to trzeba o czymś pisać, więc przyczepiono się do okładek.
Ciacho pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Jeszcze tylko drobne przetasowania w planie wydawniczym i zapowiedzi na kwiecień. Luty bez zmian.
MARZEC
21
M. John Harrison Droga serca (UW)
KWIECIEŃ
25
Clive Barker Imajica (UW)
Miłego czytania
Kapitalnie! Kurde, nie spodziewałem się kolejnych UW tak szybko. Widzę, że prezes się rozochocił sowicie.![]()
Bardzo mnie ten Mitchell cieszy i Hobb, którą się zainteresowałem już jakiś czas temu. Nie pamiętam dokładnie o ilu i jakich pozycjach, co do Mitchella, było wcześniej mówione. Chyba coś jeszcze miało się świeżego w tym roku pojawić, a w przyszłym wznowienie "Snu numer 9". Mógłbyś mnie poprawić, Adnrzeju, jeśli się mylę?
Wróć do Przejrzyj zanim napiszesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość