A patent z inicjałami w kółku faktycznie świetny - dobrze wygląda również na górze grzbietu okładki.
Co do Gibsona, zgadzam się; najsłabszy z projektów inicjałów. Choć może taki nieoczywisty miał być.
Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Krzysiek pisze:To co widać do tej pory i tak już powoduje ślinotok
Np. podoba mi się patent z inicjałami ale u Gibsona to wyszło średnio. Na okładce Tevisa inaczej rozwiązano "problem W", moim zdaniem lepiej. Pytanie tylko czy nie zrobić tego tak samo u Gibsona?
Montgomery pisze:A jak tam się ma wizja Banksa w Artefaktach ?
Zeb pisze:Nie wiem czy pytanie już było, ale jest późno, jestem zmęczony i nie chce mi sie szukać. Będą Artefakty w formie ebooków dostępne razem z wersją papierową? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Spriggana pisze: No chyba że to taka zagrywka mająca udowodnić że sprzedaż ebooków nie ma sensu…
pizaro pisze:MAG i Solaris to ostatni bastion takiego konserwatywnego myślenia. MAG nie rozpieszcza ceną a Solaris kanałami sprzedaży.
Zeb pisze:Na Publio wszystkie te tytuły maja jeszcze 10% zniżki od tych cen powyżej, ale jakąś konkretna różnicę daje to co najwyżej przy Brunnerze. 6.60 taniej za Trawę już nie jest jakimś bonusem. Dodatkowo za kilka miesięcy empik znowu wyskoczy z promocją 3 za 2 i pewnie wtedy kupię papierowe wersje.
nosiwoda pisze:To superNOWA ma ebooki?!
pizaro pisze:Spriggana pisze: No chyba że to taka zagrywka mająca udowodnić że sprzedaż ebooków nie ma sensu…
MAG i Solaris to ostatni bastion takiego konserwatywnego myślenia. MAG nie rozpieszcza ceną a Solaris kanałami sprzedaży.
Wróć do Pytania do wydawnictwa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości