Nie przychodzi mi na myśl nic innego jak grupowe czytanie książek - czyli masz jedną albo nawet dwie damy, jeśli wolisz i ktoś z was czyta książkę na głos, albo każdy swoją.

Tigana - a co mamy zrobić? Wysłać mu adres forum Maga?

Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Haeive pisze:Tigana - a co mamy zrobić? Wysłać mu adres forum Maga?
Haeive pisze:ASX.![]()
Nie przychodzi mi na myśl nic innego jak grupowe czytanie książek - czyli masz jedną albo nawet dwie damy, jeśli wolisz i ktoś z was czyta książkę na głos, albo każdy swoją.Zawsze czytam książki w łóżku, to najlepsze po temu miejsce.
![]()
Himura pisze:Najpierw musiałabyś nauczyć obsługi komputera![]()
Haeive pisze:A właśnie, Jarek miał jedną odp. na "tak" - to znaczy którą?
wszystkich swoich gości przed wypuszczeniem z mieszkania przeszukujesz pod kątem wyprowadzania książek
Możecie mnie zlinczować, ale przyznam się do czytania z lubością książek w wannie.
Thuringwethil pisze:Mi też umknął wątek diagnostycznyPora więc wyjść z szafy i przed samą sobą przyznać się: "należę do nałogowych bibliofilów". Niedawno skończylam remont jednego z pokojów w celu zapewnienia miejsca nowym regałom na książki... Z wynikiem 11 na skali bibliofilstwa uznaję, iż jestem bezpowrotnie stracona dla społeczeństwa i powinnam rozważyć chodzenie na grupy wsparcia AB
kaminski.b pisze:bibliofilem nie ale śledzę nowości swoim ulubionych autorów
Jak ktoś będzie potrzebował pomocy z o tematyce finansowej to polecam list od kruka
Wróć do O czymkolwiek zechcesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość