Miałem na początek kupić samego Brunnera i teraz mam problem...
Przy okazji - pewnie nie zechce Pan zdradzić co to za nowy Simmons? Wybór nie jest zbyt wielki, ale miło byłoby wiedzieć.
Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Typical_troll pisze:Przy okazji - pewnie nie zechce Pan zdradzić co to za nowy Simmons? Wybór nie jest zbyt wielki, ale miło byłoby wiedzieć.
Andrzej Miszkurka pisze:Typical_troll pisze:Przy okazji - pewnie nie zechce Pan zdradzić co to za nowy Simmons? Wybór nie jest zbyt wielki, ale miło byłoby wiedzieć.
Nie mam jeszcze umowy, więc nie wypada pisać.
Typical_troll pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Typical_troll pisze:Przy okazji - pewnie nie zechce Pan zdradzić co to za nowy Simmons? Wybór nie jest zbyt wielki, ale miło byłoby wiedzieć.
Nie mam jeszcze umowy, więc nie wypada pisać.
Trudno. Ale mam jeszcze jedno pytanie - czy ja dobrze rozumiem, że Artefakty z rabatem sa dostępne już, bez czekania do oficjalnej daty premiery? Bo jeśli tak, to chyba już przegrałem walkę ze sobą.
Typical_troll pisze:Trudno. Ale mam jeszcze jedno pytanie - czy ja dobrze rozumiem, że Artefakty z rabatem sa dostępne już, bez czekania do oficjalnej daty premiery? Bo jeśli tak, to chyba już przegrałem walkę ze sobą.
Na Gaimana trzeba czekać...
Rafael pisze:Typical_troll pisze:Trudno. Ale mam jeszcze jedno pytanie - czy ja dobrze rozumiem, że Artefakty z rabatem sa dostępne już, bez czekania do oficjalnej daty premiery? Bo jeśli tak, to chyba już przegrałem walkę ze sobą.
Na Gaimana trzeba czekać...
Obok obrazka książek jest napis - Wysyłka: 14 dni. Więc, o ile nie ma jakiegoś dodatkowego bonusu dla kupujących ten pakiet, to ja rozumiem, że wysyłka jest dzień przed premierą.
Andrzej Miszkurka pisze:...
Tak mi się wydaję (zresztą wraz z premierą oferta przestanie obowiązywać), ale wysyłka będzie, jak do nas przyjadą. Jeszcze nie mam newslettera. Poza tym może będą jeszcze jakieś niespodzianki dla "kompletowiczów".
Andrzej Miszkurka pisze:Tak mi się wydaję (zresztą wraz z premierą oferta przestanie obowiązywać), ale wysyłka będzie, jak do nas przyjadą. Jeszcze nie mam newslettera. Poza tym może będą jeszcze jakieś niespodzianki dla "kompletowiczów".
elTadziko pisze:Też chyba kupię wszystkie książki z Artefaktów ze względu na promocję
Chciałbym zwrócić tylko uwagę, ze w tej chwili dodatkowa promocja (kod rabatowy) prawie nic nie daje, bo tak naprawdę powoduje spadek kosztów o niecałe 5 zł. Przesyłka jest darmowa dla zamówień powyżej 100 zł, więc za cały pakiet jest do zapłaty 110 zł z darmową przesyłką. Po kodzie rabatowym do zapłaty jest ponad 105 zł, bo koszt książek spada poniżej 100 zł i doliczane jest 12 zł przesyłki...
Sebek pisze:Andrzej Miszkurka pisze:Tak mi się wydaję (zresztą wraz z premierą oferta przestanie obowiązywać), ale wysyłka będzie, jak do nas przyjadą. Jeszcze nie mam newslettera. Poza tym może będą jeszcze jakieś niespodzianki dla "kompletowiczów".
Super. Zamowienie w Waszym sklepie skladam jutro. Panie Andrzeju, czy wie Pan moze jak pakujecie ksiazki? Czy w zwiazku z zakupem 4 pozycji ksiazki zostana do mnie wyslane w tekturowym pudeleczku?
Okladki czerwcowcych Artefaktow cudne!
Rusłan pisze:Ciężkie czasy dla mojego portfela... najpierw promocja na aros.pl, teraz "Artefakty" a niedługo nowy Wegner. Żartowałem - dawać tego więcej
Przy okazji - decyzja o własnych grafikach na okładki (zamiast tych z SF Masterworks) to był strzał w dziesiątkę.
Przy okazji 2: czy w odległej przyszłości znajdzie się w "Artefaktach" miejsce dla Poula Andersona lub M.Moorcocka (np. "I ujrzeli człowieka" - świetna choć niedoceniana u nas pozycja).
Wróć do Przejrzyj zanim napiszesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość