Moderatorzy: Nightchill, Dhuaine, Andrzej Miszkurka, Kalriem
Yans pisze:Panie Andrzeju, a co z ostatnim tomem Petera F. HAMILTONA ?! Wydajcie go w końcu i będzie koniec tematu !
Ciacho pisze:-Joe Abercrombie - Samo ostrze: jakie wydanie? Twarde, miękkie i kiedy?
RafTen pisze:Z tego co pamiętam z poprzedniego wątku to chyba konkretna odpowiedź ostatecznie nie padła, więc pytam: czy w ramach Malzańskiej Księgi Poległych będziecie wydawać tylko Eriksona czy może macie w planach również kolejne tomy Esslemonta?
Psychonauts pisze:Jak wygląda okładka księgi cmentarnej? Bo krążą dwie. Taka całkiem szra i jakaś inna brązowawa http://www.fabryka.pl/typo3temp/pics/c4a0cdb8bc.jpg
Adon pisze:Ciacho pisze:-Joe Abercrombie - Samo ostrze: jakie wydanie? Twarde, miękkie i kiedy?
Abercrombie szyty w twardej oprawie byłby fajny. Clarke w sumie też.
Nowe tlumaczenie - jestem jak najbardziej za. Nowa okladka tez ok, byleby zbytnio sie nie roznila od OAK. Zdecydowanie jestem jednak za miekka okladka i tym samym formatem, co OAK.cube pisze:co do Samego Ostrza z tego co pamiętam było kiedyś mówione, że Ostatni Argument będzie wydany w formacie ISY, ale potem od Samego Ostrza będzie już wydawane w nowym formacie wszystko - z nowym tłumaczeniem i nowymi okładkami.
Sam z niecierpliowością czekam na te nowe wydanie, żeby rozpocząć znajomość z Abercrombiem.
arturiuss pisze:Pytanie odnośnie Ian C Esslemonta
Może nie jest to S. Erikson ale jego książki i pomysły są na 100% akceptowane przez SE i jestem pewien, że każdy fan malazańskiej księgi poległych chciałby przeczytać kolejne opowieści z tego uniwersum, a tymczasem przekładacie wydawanie kolejnych jego książek strasznie. W ostatnim poście o planach było, że Stonewielder ma wyjść w drugiej połowie 2014 a teraz jest info, że we wakacje dopiero dacie do tłumaczenia, a ICE wydał już oprócz Stonewieldera dwie kolejne ... co jest grane ??? Książki SE po wydaniu angielskim wydawaliście pół do roku czasu później, a tu ...
W takim tempie to ja będę musiał wnuki moje poprosić, żeby mi przeczytały te książki bo ja już nie będę w stanie.
Dlaczego jest takie podejście do ICE ???
Pozdrawiam
Wróć do Przejrzyj zanim napiszesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości